Itt lovagolsz  »  PaciMánia  »  Lovas Blogok  »  zsoffee PaciMániás lovas blog bejegyzése  »  Lovas blog : Vasárnapi Galopp

Lovas blog : Vasárnapi Galopp


zsoffee PaciMániás lovas blog bejegyzése


Eddig 6 lovasnak tetszik. Adj neki egy patkót, ha tetszik!
Klickelj a patkószegre

Alcím: Az egyik őszi terep        Szép napsütötte őszi délután volt. Egy-két sikeres akadályugrás után Bujánnal terepre indultunk. A szél hidegen süvített, de Buján jókeddvel ment előre. Ahogy elügettünk a farmról megpillantottuk a kedvenc galoppos pusztát. Élénk zöld színű, napfénytől csillogó fű, nagy tágas rét... kell ennél jobb lónak és lovasnak? Hát nekünk nem kellett... Rövidvágtában átszeltük a pusztát, aztán mindketten éreztük hogy több kell ennél. Gyorsulni kezdtünk, gyorsulni gyorsulni... nagyon rég galoppoztam már vele ilyen sebességgel. Általában mindig egy rövidebb egyenletes vágtában fogtam, mert néha eluralkodik rajta a szabadságvágy, és vidáman bakolni kezd (persze én ilyenkor nem vagyok valami vidám xD) De most nem rugdosott, teljesen átadta magát a sebességnek, pont úgy ahogy én... bízott bennem, én is bíztam benne. Tényleg ez a legjobb érzés, szabadon galoppozni a lovunkkal át a pusztákon! És aztán mikor a terepről kimelegedve és kicsit elfáradva visszalépegettünk a farmra leszálltam róla, átkaroltam puha meleg nyakát, és mégegyszer meghálátam a sorsnak hogy lovagolok és hogy lovas vagyok, mert tényleg ez a legjobb dolog a világon!!! 

Minden lovasnak kívánok hasonló szép őszi délutánokat...
 

    Négyszer három meg tíz =    

zsoffee lovas további blog bejegyzéseiVasárnapi Galopp ( zsoffee : 2010.10.08. 22:39:05 )     ( 6 lovas adott patkót )
Az egyik őszi terepA lovasklub költözése ( zsoffee : 2010.08.15. 21:15:36 )     ( 8 lovas adott patkót )


Kulcsszavak:

hirdetés

Ingyenes regisztráció
Oszd meg lovas fotóidat, érzéseidet, pacis élményeidet (blog) a PaciMánián. Beszélgess, levelezz lovas barátaiddal. Szerezz lovas barátokat az egész világból a PaciMánia segítségével.

PaciMánia - Lovas Közösségi honlap

A lovakat mániákusan szerető emberek közösségi honlapjahirdetés

Az Orsi paci udvar átalakult. Helyette
Vacak Paci lovas tanya - lovak, lovaglás Sajószentpéterhirdetés


Hirdetés

Az Orsi paci udvar átalakult. Helyette
Vacak Paci lovas tanya - lovak, lovaglás Sajószentpéter